head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.

Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist



Akce, novinky, reportáže,testy a recenze.

Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Akce jsou průběžně doplňovány a to dokonce zpětně, jak kdo dodal fotky a další materiál...

Kříšťanovice 2006
Další pokračování oblíbeného srazíku, v duchu pokorné vyjížďky "krom předjezdců" a zakončení v nejmenovaném hotelu v Kříštanovicích. Super projížďka až na kamioňáckou zkratku Peti Fazera kde já i on sám jsme málem nechali přední kolo v díře uprostřed cesty, super zkratky :)

Kříštanky Kříštanky Kříštanky
Kříštanky Kříštanky Kříštanky

Akce u Peti Fazera na chalupě, srpen 2006
Tradiční již několikátý ročník takzvaných utajených narozenin Peti Fazera, se konal v duchu poklidné konzumace pití a jídla a hlavně utvoření tak zvaného pánského klubu, v garáži pana Peti Fazera seniora, který má v garáži i koberec :)) viz. foto!

Peta Peta

M&M Bike Weekend 2006
2. ročník srazíku byl obzvlášť vydařený! Akorát počasí nám vůbec nepřálo :-(
V sobotu pršelo, takže hned na spanilou jízdu se nastupovalo za deště a tak nás to hodně vzdalo a jelo zpět do tábora. Ale akce přes den, jako jízda pomalosti, přetahování lanem apod. už počasí vůbec neovlivnilo. V neděli už počasí ukázalo lepší tvář a  domů se jelo po suchu. Bohužel parta z CB nedorazila pro poruchu stroje, ale i tak velmi vydařený srazík!

M&M M&M M&M M&M

Volné jízdy Automotodrom Brno duben 2006 
RoadMagor, Gus a já jsme dostali nápad a vyrazili na volné jízdy do Brna. Nabuzení dlouhou zimou, vyrážíme po silnici č. 23 směr Brno. Kupujeme 2 jízdy, nasazujeme filmovací techniku a hurá na okruh. Nováček na okruhu Gus, dojíždí z jízd plný dojmů, jelikož zahnal kohosi do kačírku, a barvitě vypráví. :-) Užili jsme si to náležitě a pak skoro za tmy se vracíme domů. Někde v Humpolci jsme stavěni hlídkou policie, ale jakožto slušní řidiči odjíždíme bez pokuty a s vnuceným úsměvem na rtu máváme hlídce...

Brno
Brno
Brno
tea