head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.

Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

.
Akce, novinky, reportáže, testy a recenze.
...
Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Akce jsou průběžně doplňovány a to dokonce zpětně, jak kdo dodal fotky a další materiál...
Poslední akce v roce 2009 je pochopitelně Silvestr, 31. 12. 2009
Akce se konala na chatě u Peti Fazera nedaleko obce Kaplice. Tradiční místo na akce a hlavně oslavu konce roku. Sešlo se nás tam celkem 18 motorkářů, sice 2 přijeli jen na chvilkovou kontrolu, ale to se také počítá. :-) Hodně pití a ještě více jídla, na nás čekalo, soutěže, vystoupení s překvapením a znova jídlo a pití. :-) Myslím že vše důležité je vidět na fotkách a nemá cenu dále rozebírat fajnovou akci. Děkujeme manželům Fazerovým!
Silvestr Silvestr Silvestr
Slavilo se Slavilo se Slavilo se
Silvestr Silvestr Silvestr
Pilo se Pilo se Pilo se
Silvestr Silvestr Silvestr
blblo se blblo se blblo se
Silvestr Silvestr Silvestr
blblo se Návštěva Valeho! blblo se
Zakončení motorkářské sezóny v Marty´s klubu Č. Budějovice 16. 11. 2009
Rok s rokem se sešel a je tu " konec " sezóny. Pohodová akce naší party, povídalo se, pilo, dokonce i jedlo a hodovalo. :-) Účast byla hojná i 2 motorky. Vše se konalo v přísně hlídaném teritoriu, jeden policista mimo službu a jeden tajný ( to je ten s tím kabátem na fotce ;-) ).  Ani už nevím jaký to je ročník této akce, tuším že 4tý nebo 5tý.
U Martyho U Martyho U Martyho
Náladička FBI-vždy, všude a za každého počasí Já Tě chápu
U Martyho U Martyho U Martyho
Fakt jo? Mini burger To je ten hezčí obličej :-)
U Martyho U Martyho U Martyho
Náladíčka Holky Klucí
Srazík č. 3, místnosti Moto GP z lide.cz Valeč, 30 - 31. 10. 2009
Tak se konal 3. srazík naší místnosti kde se pravidelně scházíme na pokecu o motorkách, závodech, vyjížďkách a nejen o nich. Srazík se konal na chatě v osadě Valeč, nedaleko Třebíče. Srazík se nesl v duchu podzimní pohody a počasí. Motorka žádná, jen auta. :-) Byl to krátký srazík, jen z pátku na sobotu, chata se tak tak stačila vytopit, ale myslím že to stálo za to. Škoda že ti co slíbili účast tak nedorazili, ale aspoň zdravé jádro. Jídla bylo tolik, že jsme ta ani nesnědli a pití ještě více. Pohodová akce s pohodovými lidmi. Příště už to bude opět na motorkách! Pan Horses má slíbenou vyjížďku, jelikož jeho slzy když přivezl Horses že tu nejsou motorky nás přesvědčili že o svezení opravdu stojí!
GP GP
Tohle bylo dobré... Takto jsme pak vypadali.
Testování gumy BT 016 - cca 2 měsíce do prvního sněhu. :-) 17. 10. 2009
Vše to začalo tím že jeden můj kamarád z Itálie je letos začal jezdit také. ( asi ho neznáte je z Turbína ), Vale mi říkal, woe Dzine zkus to rejsing hele na prvním místě! Říkám mu otestuj to a v půli sezóny to zkusím také. Slovo dalo slovo a v srpnu jsem ji začal testovat. Objednal jsem ji v nejmenovaném servisu " nebudu přece dělat reklamu ne? "  ( Pneuservis Auto-Moto Jarda Pártl  777 143 923, Český Krumlov ). Jarda objednal a šlo se nasazovat, pochopitelně jsem apeloval na Jardu aby si vzal čisté montérky, pokusil se nepít alkohol a dodržet časový harmonogram. Dodržel to s velkým sebezapřením a jeho servis proběhl naprosto perfektně, více vám napoví fotečky. Jinak s gumou jsem maximálně spokojen, už prvních pár KM Jarda varoval " máš tam novou gumu ne že pojedeš jako hov*do ", kýval jsem jako že asi jo. :-) Opravdu jsem ji šetřil, jel jsem se spolujezdkyní tak jsem se hlídal. Ale na první zastávce jsem zjistil že guma se chová tak nenápadně že ani nevím jak se mohla po 120km sjet úplně ke hranám... Opravdu parádní gumka. Naposledy se takto chovala Metzeler Rennsport. Guma má 3 směsi, takže životnost by měla být velmi dobrá a přilnavost v zatáčkách také maximální. Každopádně pokud crashnu, jdu okamžitě za Jardou a gumu reklamuji!Grip je tedy maximální v každém směru, zahřívá se velmi rychle a teď po 2500km najetých na BT 016, není ani v polovině životnosti. Velmi dobře se překlápí, cítíte každou nerovnost a můžete přizpůsobit jízdu a dokonce i na vodě je spolehlivá.
Dodatek:
Tak na zadní gumu jsem najel 6 000 km. Zbylo tam cca 2mm vzorku, mám se rád a gumu na plátno nesjíždím. Takže výdrž je parádní! Jízda byla z 75% ve dvou lidech!
Opravdu povedená guma, rozhodně doporučuji!
Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016
Už na mě čeká. Výraz profíka! To bylo keců že musí do dřepu!
Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016
Vždy připraven. Říkám Ti pojedeš opatrně nebo facka! Tak to má být 0&0
Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016 Testování gumy BT 016
Super mechanici! Done! :-)
30. narozeniny Petra Fazera, Rejty 19. 9. 2009
Veselá party ku příležitosti 30tého výskytu kriminálního živla na tomto světě se vskutku povedla. Na fotografiích asi vidíte to podstatné, co tam není tak prostě nesneslo veřejné publikování. :-)
Sešlo se nás tam 18 lidí jestli umím počítat. Jídlo a pití parádní, zvláště červený burčák si všichni pochvalovali, ale někdo ho pak záhy vypil... Jídlo vynikající, Péťovo hermelínový bonbónek sklidil velký úspěch, Maja jich měla asi 7. Akce byla opět pod kontrolou nejlepšího policejního komisaře, který sice jako policajt je jednička, ale rozjezdy v autě nejsou jeho silnou stránkou! Nevadí, prý to natrénuje. Všichni s obdivem sledovali jak si Péťa natrénoval jako vzpomínku na jeho idol Michaela Jacksona, jedno z jeho tanečních čísel! Opravdu paráda, sám Majkl by zbledl závistí! Více už nám napoví fotografie, jsou věci co se neodvážím ani komentovat! Opět, " Péťo děkujeme "!
30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera
Takovéhle je chci Ňam Žranice
30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera
Hermelínový bobek Zábava Hříšný tanec
30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera
E.T. Bacha hlavně nekousej! Takle malej ale dobrej hele..
30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera 30. narozeniny Petra Fazera
Kluci s klukama Exhibice modelka Míša Džeksn
Srazík místnosti Moto GP z lide.cz Valeč, 8 - 10. 8. 2009
Tak se konal 2. srazík naší místnosti kde se pravidelně scházíme na pokecu o motorkách, závodech, vyjížďkách a nejen o nich. Srazík se konal na chatě v osadě Valeč, nedaleko Třebíče. Dorazili jsme kolem 4 až 5h, jen toretto.d byl ve svém Porsche Boxter nejpomalejším účastníkem a dorazil až v podvečer ;-), no jo no, motorka je motorka. Srazík se nesl v duchu pohodové akce, nechyběla návštěva zámku, koupaliště, grilovačka a hlavně VIP návštěva jaderné elektrárny Dukovany. To byla krásná tečka za naším srazíkem. Vše bylo perfektně naplánováno, hlavně díky personálu paní Bětka a pan Jan byli profesionálové! Viděli jsme prakticky vše i dokonce uranové palivo a já a Zuzka jsme si jako suvenýr odnesli ozáření  :-D byla nám naměřena radiace v hodnotě jednoho malého Sívrta nebo co to je za jednotku. :-) ( prý jen očkování, no uvidíme to možná na dětech kolik budou mít údů ). Moje poděkování patří Zuzce která propůjčila chatu, paní Bětce a panu Janovi díky za prohlídku, ostatním za účast ( buchta od Horses nemá konkurenci ), a vy co jste nemohli tak snad příště, ten kdo nedorazil nebo zapomněl, je to vaše škoda a vaše karma.
Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP
All Někdo pracovat musí ne!? Ňam!
Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP
Zámek Zámek Smrt v očích. :-)
Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP Srazík místnosti Moto GP
Dekontaminační vana. Dukovany procházka. Odvšivení.
Srazík Srazík místnosti Moto GP Srazík
Hořííí Rychle pryč ať to nebouchne. :-) Přípitek.
Výlet k jezeru Traunsee 1. 8. 2009
Jak bylo dohodnuto vyrazili jsme k jezeru do Rakous, jako vedoucí naší výpravy byl zvolen Olši na SV650, jelikož měl mapu a jednou tudy projížděl v kamiónu. Mapa byla vynikající, naše republika tam byla označena jako ČSFR, takže něco pamatovala :-). Z hraničního přechodu Studánky až k jezeru to bylo 140 km, jeli jsme mimo hlavní tahy a zpět o hraniční přechod západněji přes Zvonkovou a následně plavbou lodí do ČR. Celkem z garáže do garáže 347km, moje CBR jela ve dvou lidech turistickým tempem, ( jen málokdy nad 140km/h ) za neuvěřitelných 3,9 l na 100km tedy na nádrž tam a zpět a to přes Wels a Linz byla neuvěřitelná zácpa, stále rozjezd za 1 nejvýše za 2. Snad 10km. Takže klobouk dolů... To Olda Volin na KTM Duke tankoval už v Rakousku a hned tady v ČR opět. :-))) Suza SV a Petnel Kawě ER 5 to také uměli na jednu nádrž, holt Japonec dojede až nakonec. ;-)  Cesta zpět byla parádní, kolem řek, luhů a hájí ani nám nepřišlo to děsný vedro. Kvalita silnic se nedá srovnat ani na okreskách v Rakousku, ale řidiči krom toho že panicky brzdí u přechodu dříve než chodec se vůbec rozhodne rozhlédnout, málem nás sestřelil, závodník v Peugeotu, vlítl nám z vedlejší na hlavní traktor že Olši vyzkoušel brzdy jak nikdy předtím a pak ještě 2 krizovky vyloženě na straně rakouských řidičů. Ale Olšiho zdvižený prostředník měl mezinárodní uznání a rozuměl i traktorista v trenýrkách a dle výrazu velmi dobře!
Traunsee Traunsee Traunsee
Start Cíl Jůůů
Traunsee Traunsee Traunsee
:-) Krásný pohled. Kostel :-)
Traunsee
Jezero
Svatba PetaFazer & Andy 11. 7. 2009
Magické to datum pro tyto dva človíčky. :-) Předem chci popřát, aby se novomanželům vyplnilo nejen to co jsi si slíbili v kostele, ale vše co si přejete oba uvnitř srdce a co se nahlas neříká! Každopádně povedená akce, až na to počasí. :-) Ani nevím kolik tam bylo motorek, ale odhaduji 50. Po nazdobení před bytem novomanželů jsme koordinovaně na povel jednoho z nejzkušenějších policistů jihočeského kraje a vůbec celé republiky přesouvali ke kostelu u náměstí kde se konal obřad. Nevím jestli bylo už někdy dříve tolik motorkářů v kostele, ale byla to zajímavá podívaná. Směs lidí z celé republiky, taková ta " naše parta ", jen malinko narušená rozmazlenými motorkáři co přijeli autem. Opět myslím že fotografie hovoří za vše.
Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy
Zdobení motorky. :-) Rozmlátit!
Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy
No coment... Je nás jak psů. Dejte dar na kostel!
Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy Svatba PetaFazer & Andy
A manželé už 5 vteřin. Samej biker :-) Tvrďák co vše řídil!
RoadMagorovy narozeniny 26. 6. 2009
Tak umřel nám Michael Jackson a narodil se RoadMagor, aspoň se to bude dobře pamatovat. Povedená akce naší party a jejich sympatizantů byla směřována na chalupu poblíž Č. Budějovic ve vlastnictví RoadMagorových. Chalupa na akce jako stvořená, stodola, venku gril, no paráda. RoadMagor, byl natolik oblíben že si na dárečky přistavil valník! Na akci nás bylo dle počtů pana inženýra 32 lidí, plus kriminální živel a jeden zbloudý mnich. Myslím že akci netřeba komentovat, vše je patrné z fotografií. Tak pane RoadMagore, ještě jednou vše nej!
RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny
RoadMagor a gratulanti. Zábavička. Stryptíz.
RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny
Zábavička. Paparazzi. Úsměv.
RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny
Živá hudba. Mnich. Ham.
RoadMagorovi narozeniny RoadMagorovi narozeniny
Mlátičko-sečko-plečka. WTF kawa?
Taková normální vyjížďka 23. 5. 2009
Konečně jsme se dohodili s Milošem ( Fazer ), že taky vyjedeme. Vzali jsem to na Volary a co nevidíme na křižovatce, chlapík se válí uprostřed silnice pod jízdním kolem a nemůže vstát, auta jezdí okolo a dělají že ho nevidí. Zastavujeme a běžíme k němu, když ho stavíme na nohy tak zjišťujeme že je totálně zlitej! Nemohl se udržet na nohách, bylo chvilku po 13h, a takhle zlitej. Nedokážu si ani domyslet že někdo v tomhle stavu sedne na kolo, ležel pak na chodníku a nemohl ani mluvit, kdyby ho někdo přejel tak má z toho soud a tenhle by ještě dostal odškodné... prostě síla no. Pak už pohodová vyjížďka až na pár blbů v kamionu a jednomu offroad, co ikdyž nás viděli tak předjížděli a my jeli až po bílé čáře... dnes už klasika a bezohlednost na denním pořádku. Tak jsme si aspoň vychutnali zatáčky ( viz. foto ) a jeli v pohodě domů. :-)
Jízda Jízda Jízda
Neznašov Obě krasavice. Neznašov
Jízda Jízda Jízda
Neznašov Neznašov Neznašov
Jízda Jízda Jízda
Neznašov To je pohled vraha :-) Neznašov
Jízda Jízda
Neznašov Neznašov

Zahajování sezóny v Milevsku 2. 5. 2009
Tak úplně náhodou jsme se ocitli na této akci. Jeli jsme na projížďku 3 motorky a koukáme plné náměstí motorek... :-) Tak jsem se taky na chvilku zúčastnili a pomáhali vytvářet nával. V Milevsku je to již tradiční akce, opravdu stovky motorek, hodně lidí kolem, zajímavá atmosféra! Více vám řeknou opět fotografie.
Milevsko Milevsko Milevsko
Všude mraky lidí a motorek. Kostel. Pořádná motorka!
Milevsko Milevsko Milevsko
Všude mraky lidí a motorek. Všude mraky lidí a motorek. Olda mi stále znásilňuje CBR!
.
Narozky Olda Volin alias Ďuk. 25.4. 2009
Něco mi říkalo, přijeď tam až v sobotu ne hned v pátek.... Ano udělal jsem velmi dobře! Hned jak jsme v sobotu přijeli tak krom pár opilců co se váleli na dece z nenadání vyskočil naprosto šílený Olda, kterému narostla na hlavě kštice a brýle po prababičce někde prý ukradl či co. Prej zešílel když jsi uvědomil nějakou souvislost s KTM a japonským motocyklem...
No nebudu to natahovat prostě mě zkopnul z motorky, sedl si na ní a začal děsivě řvát " tohle je moje ". Chvilku pózoval a pak upadl do bezvědomí... Ještě že jsem stačil vytáhnout klíčky! No myslím že fotografie hovoří úplně za vše!
Olda narozky Olda narozky Olda narozky
Olda narozky. Olda narozky. Olda narozky.
Olda narozky Olda narozky
Olda narozky.
Olda narozky.
.
Stavění sněhuláka na Kubově Huti :-) 4.4. 2009

Nápad že pojedeme na Kubovu Huť podívat se na sjezdovku kde Olda kdysi jako chlapec trávil lyžařský výcvik se mi zdál velmi chytrý... říkám, jedem! :-) Sraz byl na kájovském rozcestí, kde Olda říkal, 2x jedu kolem poldů, teď po 3. a pak po 4 zpět to bude něco.. ( musel jsem dotankovat, tak jsem ještě jel do CK ). Hlídce se to zdálo podezřelé tak Oldu co vezl Eli, zastavili, no mávali možná i na mě, ale já jsem se zrovna usilovně koukal na druhou stranu ( zrovna tam začínala tráva růst nebo co ) takže jsem pokračoval dál. :-) Chtěli asi vidět jen Oldovu fotku jelikož se na ni podívali do řidičáku a už se jelo. Vyjížďka parádní, na Kubově Huti, nápad na stavění sněhuláka byl přijat, ale Olda po nás jen házel sních, tak jsme od toho upustili. Po krátkém výšlapu na sjezdovku kde jsme všichni měli mokré nohy Olda prohlásil " to asi tady nebylo ten výcvik, nic si nepamatuju " a jelo se zpět. Gus odjel dřív jelikož asi věděl co Olda řekne a nechtěl se vláčet v kombošce do kopce. Cestou zpět se stihlo i zmoknout, takže vyjížďka sevším všudy. :-)
Kubova Huť Kubova Huť Kubova Huť
Kubova Huť Kubova Huť Kubova Huť
Kubova Huť Kubova Huť Kubova Huť
Kubova Huť Kubova Huť Kubova Huť
.
Testování KTM super Duke aneb 1. jízda s Oldou 3.4. 2009
Tak Olda koupil novou motorku, tak hurá na test, na podzim už počasí moc nepřálo. KTM dělá dobré krosky a tenhle výlet do branže cestovních či dokonce sportovních výšin se více či méně povedl. :-) No abych pravdu řekl, na 2V jsem čekal nějaký ten zátah odspodu, ale nic oslnivého. Zase je to asi lepší někde  uprostřed. Každopádně hned po nasednutí a za jedna.. byl omezovač který zasáhne velmi brzo! ( 9000tis ) takže za dva a rovněž omezovač, člověk hodně řadí... Ale zase se nenudíte. Ochrana před větrem je jako na každém naked prakticky nulová a motorka je při vyšších rychlostech nepoužitelná. Ale o tom to není. Podvozek je dobrý na dobré silnici, když přijdou větší nerovnosti tak je to opravdu znát. Ale jinak je velmi dobře ovladatelná, dobře se přehazuje ze strany na stranu. Co bych vytknul je tlumič řízení, ten tam opravdu chybí. :( Brzdy jsou velmi dobré! Spojka je také moc dobrá. Posez je pohodlný. S KTM jsem byl spokojen, sice nefandím naked, ale myslím, že pro takovou ostřejší dívku je to dobrá motorka na blbnutí. ( Olda mě bude mít rád za tenhle výrok ) :-))) Technické údaje: 120 PS, 100Nm, 185kg suchá váha, spotřeba - " žere to jak kráva " ( citace Oldy Volina. :-)
KTM KTM KTM
Jedu si jedu. :-) Ďuk Ďuk... Výletík.
KTM KTM KTM
Pohodička. Má to zátah. Dobře se vede, skoro jako ta vzadu.
.
 Tak to začalo :-) 1. jízda 28.3. 2009
První vyjížďka, krásné sobotní odpoledne, 16°C, co víc si můžeme přát. Vyjelo opravdu hodně bikerů. Po té zimě jako by to mělo o 100 koníků víc. :-)
1. jízda
1. jízda
1. jízda
Led ješte neroztál... Krásně svítí. To jsou panorámata.

tea