head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.

Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

.
Akce, novinky, reportáže, testy a recenze.
...
Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Akce jsou průběžně doplňovány a to dokonce zpětně, jak kdo dodal fotky a další materiál...

Posezení U Sida 10.12. 2011
Prosincové setkání, posezení s téměř tradiční sestavou lidí. U Sida jsme nebyli asi 3 roky, hodně se toho změnilo, pan majitel nás po příchodu varoval, že včera měli nával asi 50 lidí a nemá 12 tku, jen 10 tku a 16 tku. A že nejde topení. :-) Přesto jsme zůstali až do půlnoci. Zajímavých debat bylo opravdu mnoho, ale jeden účastník dostal otázku na tělo cože to doma mají v garáži za motorku, zbledl, začal koktat a pak řekl modrou :-))) Typ jako kawasaki YZF co nám nutil jsme zamítli, tak raději nebudu jmenovat kdo to byl. Ono by to Karla pak asi štvalo. :-) Tak zase někdy a možná i jinde. Třeba se letos ještě na nějaké akci sejdeme.
SidSidSid
HaberáciVeselá zábava:-)
SidSidSid
Odepiš co máme za motorku To mám jíst?Nechtějte vidět co mám pod kabátem.

Zakončení sezóny v Martysu 11.11. 2011
Tak je tu listopad a konec jedné sezóny nás motorkářů. Pátek asi není na takové akce ideální, chtělo se mi spát již v autě. Hlasitá hudba kde nebylo slyšet vlastního slova, občas překvapila a zařadila pecky jako Michal David apod. Peťa Fazer byl sice ve svém živlu, ale to je jeden ze sta. :-)
Pevně doufám, že na zahájení sezóny 2012 nebudem dlouho čekat a začne třeba již v lednu.
Zakončení sezóny 2011Zakončení sezóny 2011Zakončení sezóny 2011
Lukáš poslouchá Michala DavidaLetos bych předjel Valeho i na tomhle!Pánská taška, hošíku jo? :-)

Libínská rozhledna 1096 m. n. m.. 30.10. 2011
Možná letošní poslední vyjížďka. Organizoval ji Milouš, stálo to za to. :-) V 13h jsme měli vyjíždět, píšu sms v 13:05 kde jsou? Nakonec se vyjelo asi v půl 2 kdy ještě vedoucí výpravy zjistil, že má sucho v nádrži, takže se muselo čekat dál. ( Miloši promiň, já to musel napsat )  :-)))
Osazenstvo, Miloš na CBR, Marek Honda CB, Honza BWM, Pepa se spolujezdkyní Lídkou na Kawasaki 800, Peťa a já na CBR. Původní plán jet do Prachatic na pumpu a tam se rozhodnout kam dál nevyšel, jelikož nám půlka výpravy zabloudila, takže náhradní plán sejít se na Libíně, vyšel z poloviny, takže na rozhlednu krom Pepy a jeho spolujezdkyně dorazili všichni. Zpět už to bylo pohoda, dorazili všichni. Počasí na konec října luxusní! 11°C když jsme přijeli domů. :-)
Libínská rozhlednaLibínská rozhlednaLibínská rozhledna
Libín rozhlednaNaše strojeNaše stroje
Libínská rozhlednaLibínská rozhlednaLibínská rozhledna
Naše stroje a myLibín rozhlednaPohled dolůůůů

Výlet na husineckou přehradu a na Kvildu. 11.9. 2011
Akce domluvené na poslední chvíli bývají nejlepší se říká, asi to je pravda. Jelikož jsme nic velkého neplánovali, tak jsem jen navrhl vyjížďku a takhle krásně jsem se dlouho neprojel. Hezká vyjížďka po Šumavě a okolí. Na to že byla neděle nebyl až tak velký provoz, začínám mít to září čím dál tím více rád. :-) Celkem téměř 200km a krásně strávené nedělní odpoledne!
Kvilda Kvilda Kvilda
Husinecká přehrada Husinecká přehrada Husinecká přehrada
Kvilda Kvilda Kvilda
Bez piva ani ránu Kašperk Husinecká přehrada


Cesta do Dražíčského pivovaru 3.9. 2011
Možná poslední tropický víkend, jakoby volal po nějaké vyjížďce. Milan se ujal vedení zájezdu a vymyslel výlet do Dražíčského pivovárku. Krásné počasí i cesta, až na pár ježků na cestě, kravinců a motokrosové vložky u Holubova :-) Celkem přes 200km, se zastávkou u Lipna na občerstvení. Celkem 3h jízdy, více statistik v GPS mapě. :-)
Pivovar Pivovar Pivovar
Pivovar Zastávka u Lipna Zastávka u Lipna


Výlet k polským a českým vodopádům 4.8. 2011
Dovolená měla začít v pátek, ale počasí si s námi pohrávalo, tak jsme odložili výpravu až na středu a vyplatilo se! Ve středu jsme jeli k Petnelovi do Dlouhoňovic a ve čtvrtek ráno jsme již vyráželi. Sestava byla následující, Hornet, Kawa ER5 a má CBR 600RR. Složení, Petnel, Monika, Lukáš, Péťa a já. Cesta do Polska byla poklidná, počasí nám přálo. V Polsku bylo asi 30°C, vodopády jsou  asi 200m od parkoviště, takže je to krásná procházka lesem, určitě doporučuji navštívit. Pak jsme jeli s krátkou zastávkou u řeky Moravy na oblíbené místo " Bobrovník ", které Petnel už tradičně přejel. ;-) Výborně tam vaří, skvělá obsluha! Dále jsme chvilku mokli a dojeli až do Rešova. Tam jsme se schovali před deštěm a dále vyjeli směr  Rešovské vodopády. Sešplhali jsme 1,5km strmého svahu zalitého bahnem a hurá na vodopády. Po zdolání několik padlých stromů, hbitých skoků přes kameny a lávky jsme dorazili k vodopádům. Parádní podívaná, vlhkost vzduchu se šplhala ke 100%, ale stálo to za to. Cesta vzhůru už nebyla tak hbitá, všichni byli na pokraji sil, ale český motorkář vydrží vše, že? :-) Petnel navrhoval přespat, ale to jsme zamýtli. Cesta domů už pak ubíhala velmi rychle, přijeli jsme sice až za tmy, ale 315km uběhlo jako nic. Třetí den to jest v pátek jsme jeli domů na jih. Do Chrudimi nás doprovodila celá sestava, za to jim díky. Jinak musím říci, že Petnel opravdu lže, nejen rodičům jak nám sami říkali, ale i kamarádům. Pelhřimov není na půlce cesty, ale má to o 7km blíž. Takže Petnele, příští rok ti ty km odečtem! Moc děkujeme Petnelovým za pohostinnost a slib pana Petnela, že " dá vodopády na kole " si osobně ověřím! ;-)
Vodopády Vodopády Vodopády
Vodopády Polsko Vodopády Polsko Vodopády Polsko
Vodopády Vodopády Vodopády
Odpočinek Vodopády Polsko Morava
Vodopády Vodopády Vodopády
Rešovské vodopády Rešovské vodopády Rešovské vodopády
Vodopády Vodopády Vodopády
Rešovské vodopády Bobrovník Rešovské vodopády
Vodopády Vodopády Vodopády
Rešovské vodopády Rešovské vodopády Rešovské vodopády
Vodopády Vodopády Vodopády
Všimněte si umazané jedničky :-) Totální únava Cesta zpět


Z Rakouska zpět z Gross Glockneru 6.7. 2011
Vše jednou končí, že? Tak cesta zpět se zvolila úplně jinudy a nikdo nelitoval, byla velmi zajímavá a pastva pro oči. Petnel a Pája se rozhodli trhnout a jet do Itálie jen za hranice. To se jim nepodařilo ale... Já a Mak s holkama jsme jeli kus spolu do Bad Reichenhall, kde Mak zatoužil po Orlím hnízdu. :-) Dál jsem pokračoval sám, na benzínce jsme potkali nějaké dvě BMW, trochu mne zarazilo, že my tankovali benzín a oni dolívali olej do motorek..... Cestou jsme se ještě s BMW několikrát potkali. Téměř do Pasova jedu sám a na odpočívadle svačíme a vidím Páju jak troubí, takže brzda, stopnout Petnela a jak je ten svět malý pokračujeme dále spolu. :-) Kluci dojeli kousek směrem na Itálii, ale chtěli tam mýtné tak to otočili směr ČR. :-) V Pasově poslední tankování benzínu, který byl všude levnější než u nás a to už jsme téměř doma. :-)
Z Rakouska Z Rakouska Z Rakouska
Mak se dozvěděl že už není pivo Odjezd Doplnit tekutiny
Z Rakouska Z Rakouska Z Rakouska
Radostné setkání Zastávka před hnízdem :-) Nalodění na převoz


Gross Glockner zdolání vrcholu 5.7. 2011
Je ráno, teplo, modrá obloha a vyrážíme směr Gross Glockner! K příjezdu na GG jsou mýtné brány a platí se 19EUR na celý den. Takže rychle nahoru :-) No ono to zase moc rychle nešlo, je tam opravdu slušný provoz, a z 30°C pod kopcem najednou jedete a všude sníh a citelná zima. Nemá cenu se rozepisovat jak krásná příroda tam je, fotky řeknou více. Celá cesta byla celkem 122 km, samá zatáčka, co více si na motorkách přát! Cestou zpět jsme asi 2 km lehce mokli, ale to už bylo u penzionu a nikomu to nevadilo. :-)
Gross Glockner Gross Glockner Gross Glockner
Start Panorámata To nejlepší
Gross Glockner Gross Glockner Gross Glockner
Takhle nějak 122 km Maku? Spletl jsi si koleno :-))) Panorámata
Gross Glockner Gross Glockner Gross Glockner
Zdolávání vrcholu :-)
S Tebou jsem v nebi
Gross Glockner Gross Glockner Gross Glockner
Ne! Teď jedu já! Přeprala mne a jede :( Huráááá


Do Rakouska na Gross Glockner 4.7. 2011
Konečně dovolená a plány přes zimu se začaly rýsovat. Jak se blížil termín lidé co chtěli jet postupně odpadávali. Takže výjezd byl stanoven na půl 11 přívozem z H. Plané, Mak tradičně přijel pozdě tak se vyjelo v půl 12. :-) Nakonec 4 motorky a 6 lidí vyráží směr Gross Glockner. Po přejezdu rakouské hranice bylo jak na podzim, mlha 11°C a mokro. Naštěstí nepršelo, ale kus za Lincem u jezer se to roztrhalo a celý výlet byl bez jediné kapky. Celkem 299km až do Penzionu jsme zvládli za 6h, s přestávkami. Cesta byla zajímavá, zvláště Pájovo únikovky co mu navigace velela neměly chybu. Průjezd krápníkovou jeskyní v nás zanechal pochyby jestli je opravdu nutné poslouchat navigaci úplně na slovo. Ale tím se cesta mimo dálnice stala krásným výletem a ne fádní projížďkou dálnicemi. Příjezd a hledání penzionu nám trvalo jen 10 minut. Našli jsme parádní penzion kus za Zell am See, levné ubytování se vším komfortem jako sprchy na pokojích a snídani za 22EUR na den! Tak ještě večer na pizzu a brzy do postele a těšit se na druhý den. :-)
Na GG Na GG Na GG
U jezera Mondsee Mám nemám.. Celá banda
Na GG Na GG Na GG
Jezero Mondsee Jezero Mondsee Společně zdolán cíl


Motosprint Vodňany 4.6. 2011
Vodňanský motosprint je jeden z mála sprintů co nám v jižních Čechách zůstali. Vždy je doprovázen srazíkem na celý víkend a vystoupením kaskadérů. Na této akci tradičně mokneme. Domluvili jsme se s Radkem co sedlá ninju, že tam pojedeme, ale závodit nebudeme. Museli bychom brzy vstávat, a nějak mne nebaví jezdit rovně. :-) Přijeli jsme tedy až po poledni. Akci doprovázelo parno a dusno, ale lepší než slejvák, že? Celá akce by byla velmi dobrá, až do zjištění že se mi nějaká lidská hyena snažila ukrást motorku. A to asi 10m, od pokladny a 15m od pořadatelů. Hodně mne mrzí že ty lidi dělají že nic nevidí. Měl jsem na kotouči zámek s alarmem, někdo mi vzal za motorku tak silně že mi tím zámkem poškodil blatník, pak se asi spustil alarm a on utíká. Moc mne mrzí že jsou tam pořadatelé jen na ozdobu a když vidí jak někdo manipuluje s motorkou kde houká alarm a nemá klíče a pak utíká tak nic nedělají. Tohle byl asi můj poslední Vodňanský sprint po této zkušenosti. :-(
Motosprint Vodňany 4.6. 2011 Motosprint Vodňany 4.6. 2011 Motosprint Vodňany 4.6. 2011
Mára Matoušek Mára Matoušek Mára Matoušek & spol
Motosprint Vodňany 4.6. 2011 Motosprint Vodňany 4.6. 2011 Motosprint Vodňany 4.6. 2011
sprint motorka versus škodovka sprint


Setkání v Pelhřimově 17.4. 2011
Srazík s kamarády v Pelhřimově, je již náš tradiční počin. V Třeboni jsem vyzvedl Peťu na jeho oblíbeném stroji Bandit. :-) V Pelhřimově se sešel zbytek světa ze severu. Takže ať je v tom pořádek, budu jmenovat, já, Peťa, Peťa, Peťa, Lucky, Pája, Market  :-) Mohlo být tepleji, ale i tak už je sezóna v plném proudu, jezdilo vás skutečně mnoho. Jen bych se pozastavil, nad paní co se na horizontu u Lásenice otáčela s plechovkou, málem způsobila nehodu několika aut! Navíc tam byla plná čára a nepřehledný horizont. Lidská hloupost a bezohlednost někdy nezná mezí!
Setkání v Pelhřimově Setkání v Pelhřimově Setkání v Pelhřimově
Obídek Petnelovi Odjezd



Garanční prohlídka našich strojů 8. 4. 2011
Plánovaná garanční prohlídka hned na jaře je povinnost každého motorkáře co má rád svůj stroj a chce jezdit bezpečně a bez různých nemilých překvapení. Vyjížďka začala parádně, hned na prvním kroku mi spadla helma a urval se plexi štítek a celý vnitřek helmy. Počasí velmi větrné a poměrně chladné, ale dalo se to přežít. Cesta tam proběhla bez větších problémů, servis parádní, a dokonce jsem si musel koupit novou helmu, ale jsem rád je už opět trochu jinde a vypadá velmi dobře. Cestou zpět jsme se chtěli vyhnout největšímu shluku vesnic ( Praha nebo tak nějak ), kde to bylo samá kolona a nudná cesta, tak jsme jeli na Kladno a tady bych se tedy pozastavil. V Kladně není značená snad každá druhá křižovatka, jedna značka Beroun a pak další 4 světelné křižovatky absolutně bez  značení a to opravdu několikrát za sebou. Nakonec jsme jeli dobře, dále na Beroun, opět další křižovatky neznačené. Projel jsem již hodně, ale taková mizérie jen v Kladně a okolí. Cesta z Berouna na Příbram je velmi zajímavá a rychle uběhla. Dokonce snad i kratší. Cestou zpět opět velký vítr, chvílemi si člověk myslel že ho to odfoukne...
V Čimelicích na náměstí jsme se zastavili na jídlo, je tam velmi příjemná hospůdka " Na Knížecí ". Takže motorky připraveny na sezónu a může se jezdit.



Vyjížďka do Bikers Crownu v Písku a zpět! 2. 4. 2011
Taková první větší vyjížďka tohoto roku. Opravdu krásné slunečné počasí a k tomu víkend. Jelo se zadem do Českých Budějovic pak přes Temelín do Písku. Zpět po staré cestě do Netolic a Prachatic a domů. Slunce asi pálilo opravdu hodně, jelikož Miloš nesmyslně předjel před důležitou křižovatkou a pochopitelně odbočil špatně, takže jsme si trochu zajeli. Nikdo nechápal jeho počin když jel celou cestu za mnou a u klíčové křižovatky předjede, takže asi sluníčko. :-)
Výlet do Písku Výlet do Písku Výlet do Písku
Jsme tady Foto s pani CBR


První jízda roku 2011! 13. 3. 2011
Konečně to vypuklo, sezóna je zde. Vyjížďka lehce přes 100km, počasí parádní, polojasno a 15°C, co více si může motorkář přát že? Obě Hondy si vrněly na první cinknutí o startér. Jelo se na pumpu pro palivo a do fouknout gumy. Velkou pochvalu mají cestáři, protože ačkoliv byla neděle tak zametali štěrk ze silnice. Tak snad to bude kvalitní sezóna!
1. jízda 2011
1. jízda 2011
1. jízda 2011
Milouš se mazlí Zmatený po zimě Už ví jak se na tom sedí
1. jízda 2011
 1. jízda 2011 1. jízda 2011
:-) Seřadit podle velikosti! :-)
tea