head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.

Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist


Akce, novinky, reportáže,testy a recenze.

Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Akce jsou průběžně doplňovány a to dokonce zpětně, jak kdo dodal fotky a další materiál...
Zakončení sezóny v penzionu Ratzka 27. 10. 2012
Dlouho plánová akce, co měla být spojená s vyjížďkou. Počasí nám moc nepřálo, všude sníh, led, studený vítr. Na projížďku to nebylo ani autem. :-) Veselilo se, povídalo, jedlo, pilo.... Fotky asi poví více. Dostavil se oficír, mickey mouse a další obludy. :-)
Konec sezonyKonec sezonyKonec sezony
Všichni se cpouVšichni se cpouVšichni se cpou
Konec sezonyKonec sezonyKonec sezony
Pepa bez masky :-)MickeyAll

Možná letošní poslední vyjížďka 20. 10. 2012
 Krásné sobotní dopoledne, teploty téměř letní! Lákalo to na vyjížďku, nikdo neměl čas, ale nakonec Václav volá, " tak spolu konečně vyjedeme letos? ". A už se jelo. V lesích a kolem řeky docela mokro, ale nová silnice kolem Vltavy a Lipna, byla parádní. Už se těším na léto!
Last rideLast rideLast ride
Na čokoláděNa čokoláděNa čokoládě

Výlet na Krimmelské vodopády, Orlí hnízdo, jezero Konigsee  5. - 7.7. 2012
Konečně pár dní volna a může se jet na moto dovolenou. Vyrazilo se tradičně lodí, ve složení Petnel, Lucka na Hornet 600, Petr na Banditu 600, Péťa a já na CBR 600 RR. Cesta ubíhala dobře, malé zastavení na jezeru Atersee a Mondsee. Zastávka a úkryt před deštěm, asi na 30 min. Pak příjezd do Berchtesgadenu. Ubytování s výhledem na Orlí hnízdo byla lahůdka. Druhý den jsme vyrazili na Krimmelské vodopády, déšť nás zastavil kousek před cílem asi na 2h. Ale čas byl, tak jsme zdárně dojeli do cíle. Jsou to 6. největší vodopády na světě, opravdu je na co koukat. Cesta zpět vedla přes Německo a ubíhala velmi dobře. Předtím jsme ještě byli na jezeře Konigssee, nejčistší jezero v Evropě. Odsud je také výstup na Orlí hnízdo. Parádní dovolená, tak zase někdy. Nebýt Petnela a jeho zkratek, možná bychom toho stihli i více. :-)
Po kliknutí na odkazy níže, se zobrazí mapa s přesnou trasou, dalšími fotkami.
Cesta tam přes Rakousko
a
Cesta zpět přes Německo
Dovolená2012 Dovolená2012 Dovolená2012
Trajekt Koupačka Sprcha
Dovolená2012 Dovolená2012 Dovolená2012
Výhled z terasy Startovní rošt Konigssee
Dovolená2012 Dovolená2012 Dovolená2012
Krimmel Krimmel Krimmel

Krimmelské vodopády



Dragsters Eurogames 1.7. 2012
Dost těžké a parné nedělní ráno, hurá a jedem. Do Bechyně to mám lehce přes 100km, bohužel opět se něco kope u Hluboké nad Vltavou. Takže menší objížďka. Jet jen na neděli, byla asi trochu výhra, lidí bylo podstatně méně, nebyl problém se dostat na dobrá místa s výhledem. Nejsem skalní fanoušek závodů na 1/4 míle. Není to na celodenní podívanou, za chvíli se to okouká, ale klobouk dolů, to technické zázemí a hodně příprav, je to velmi náročné pro mechaniky i závodníky.
Počasí vyšlo na jedničku, pořadatelsky také na výbornou, možná mohlo být i o 15°C méně. :-)
Dragsters Eurogames 1.7. 2012 Dragsters Eurogames 1.7. 2012 Dragsters Eurogames 1.7. 2012

Výlet do Kašperských hor 23.6. 2012
Po delší době, opět na motorce v sedle. Na výlet jely tři motorky a osazenstvo, Pepa plus partnerka, Emil plus partnerka, mé plus a já. :-)
Velmi pohodová jízda, plná úskalí českých silnic, neoznačené díry kam se vejde přední kolo, nesmyslně posypaný a neoznačený štěrk v zatáčkách ( asi aby bylo vidět že cestáři něco dělají ), tohle všude cestáři ihned uklízejí, ale v Čechách  na to úplně kašlou. Krom malého zabloudění, kdy Pepa jel tradičně nejhorší silnicí se nic zvláštního nestalo. Vlastně ano, jediný mrak ne celém českém nebi a Pepa za každou cenu ho musí chytit. Ale pár kapek pro českého motorkáře není nic.
Výlet do Kašperských hor 23.6. 2012 Výlet do Kašperských hor 23.6. 2012 Výlet do Kašperských hor 23.6. 2012


Oldovo narozeniny a srazík ve Vráži u ČB.  28.4. 2012
Více než po měsíci konečně na motorce. Jeli jsme na srazík do Hospody Vráž u ČB a cestou jsme pozdravili Oldíka na jeho narozeninách. Dostal vlajku a novou motorku, se kterou zapózoval, všichni kolem museli utíkat, aby měl Olda pocit že skutečne jede. :-) Milan nám tam 3x vyprávěl, jak rychle a kam jeli s přítelkyní s naprosto stejnou intonací i slovosledem. Asi to měl někde nahrané. Na srazíku byla pohodová atmosféra, ale byli jsme tam jen na skok, Olda nás zdržel. :-)
Olda narozky a srazík Olda narozky a srazík Olda narozky a srazík
Nejlepší dárek! :-) Klopím to!
Olda narozky a srazík Olda narozky a srazík Olda narozky a srazík
Na srazíku Na srazíku Na srazíku
1. Vyjížďka roku 2012, 17.3. 2012
Jaro je tu! :-) Dneska parádních 19°C, to se přece nedá odolat. :-) CBR chytla na první cinknutí o startér. ( asi se také nemohla dočkat ) Dofoukat gumy a jede se. Než jsem vyjel, tak volal Merlin, že jede kolem a abych zase nedržkoval, že se nestavil, tak jede na pokec. Přijel s akustickou kamarádkou. Dojeli jsme pro Bencíka a  Ivu , dále se jelo na Český Krumlov. Tam přijel kamarád Michal na Harley a už jsme byli docela velká parta. :-) Takže Honda VFR, CBR 600 RR, BMW, Yamaha Chopper. Doslechli jsme se, že Olši koupil nový ( starý ) dům. Viděli jsme ho poprvé v životě pracovat. Raději jsme ho vyfotili, jelikož tohle se stává tak jednou za tisíc let. Prvních jarních cca 100 km máme tedy úspěšně za sebou. Teplota parádní, ale kolem Lipna, které je ještě zamrzlé byla paní zima ještě znát.

1. Jízda
1. Jízda
1. Jízda
Celá výprava Olši pracuje!!! Pumpa

tea