head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.
Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

Akce, novinky, reportáže,testy a recenze.

Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Sekce je průběžně doplňována, a to dokonce zpětně někdy.

Alpy, výlet k jezeru Traunsee 8-10.7. 2016
V pátet ráno jsme sedli na motorky a zamířili jsme směr rakouské Alpy. Cesta paráda, navigace v telefonu nás vedla jistě a za 3 h jsme byli na místě. Silnice parádní, občas okrsky, žádná dálnice. Celý víkend pohodový, koupání u jezera Traunsee, vyjížda kolem jezer Traunsee a Atersee, plus motorkářská trasa kolem vyhlídek a jezírek. Ubytování za 25 € a luxusní snídaně k tomu! Cesta zpět pohodová i s koupáním, jen přes Wels objížďka, nemít navigaci, kroužíme tam dosud. :-)
Alpy2016
Alpy2016
Alpy2016
Jsme už blízko..
Panorámata
U Atersee
Alpy2016
Alpy2016
Alpy2016
U Traunsee
Motorkářka je drsná!
Výhled na Traunsee

První vyjížďka roku 2016! Letos až 7.5. 2016
Krásná sobota, nešlo nevyjet. :-)
Jela se klasika kolem vody ve složení Karf a Adéla, Venca a Evča, Petr, Peťa a já. :-) Více motorek než aut cestou. Prvních lehce přes 100 km a sezóna nám začala! Plánovali jsme dovču na léto, Rakousko, Německo, Slovinsko a Itálie, tak jsem zvědav jestli a kdo vůbec pojede. :-)
1. jízda 2016
1. jízda 2016
1. jízda 2016
Krasavice
Nealko párty
Úsměv prosím!

Další motorkářka na čarodějnice? 30.4. 2016
Sobota a upalování čarodějnic, prostě to byl risk..., ale vyplatilo se. Jelo se až k jaderné elektrárně Dukovany a vyplatilo se. Péťa si splnila svůj sen a už má Hondu CBF 600N! Cesta zpět začala parádně, už po 5 minutách zánovní Škoda Fabia která mělo momentálně asi 150 koní, začala vařit, ale prý to je normální, takže se chvíli počkalo, dolila voda a jelo se dále! Díky rychlosti uředníků EU je to již déle než týden a stále se nejezdí. Jelikož poslat jeden mail, aby se dovozová "evidenčka" uskutečnila, je pro úředníka práce na 3 týdny údajně. Tak se budeme těšit. :-)
CBF600S
CBF600S
CBF600S
A je Peti!
A jede se!
150 koní a nejede.. :-)


tea