head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.
Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

Akce, novinky, reportáže,testy a recenze.

Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Sekce je průběžně doplňována, a to dokonce zpětně někdy.
Narozeniny Petra Fazera  17. 8. 2019
Jsme a budeme pořád mladí o tom žádná! Proč ale neoslavit narozeniny?! Sedmnácté se oslavují dobře, je úplně jedno, kolikáté v řadě!
Veselá akcička motorkářské party, jedlo se, pilo se, hodovalo. Sešli jsme se po delším čase a tak měl každý mnoho novinek! Co je tedy nového? Všichni přijeli na motorkářskou akci autem, no tedy, dobrá provokace! Sourozenci se nesnesou, jeden v chalupě, druhý raději ve stanu! :-)
To že mají motorkáři dobré a veliké srdce je stará známá věc. Protože starat se s láskou a péčí o maminku a nastěhovat si ji do baráčku k sobě, je opravdu veliké gesto! Kdo znás by to dokázal? Já tedy ne, proto obdiv Gusíkovi! :-) Jen on o tom dokáže láskyplně mluvit... :-)
Peta narozky
Peta narozky
Peta narozky
Gratulace!
Kdo mu dal kondomy XXL???
Ham!

Motodovča Alpy  4. - 7. 7. 2019
Jako každý rok se těšíme na dovolenou na motorkách. Počasí nám přálo, cesta k Traunsee byla bez problémů, až na jednu malou objížďku. Vyhnuli jsme se Welsu a větším městům ve 12 h už jsme byli na místě o 5 minut dříve než loni. Druhý den jsme se vydali k jezeru Offensee, moc hezké jezero, počasí sice moc nepřálo ke koupání, ale teplo bylo. Jezero se dá celé obejít, je to moc hezká procházka. Další den jsme jeli k jezeru Langbathsee, což už je známá trasa. Obešli jsme obě jezera, druhé je menší, ale jsou tam lepší výhledy a trochu chladnější voda. Kolem Grasbergu, kde jsme byli ubytovaní, je mnoho krásných míst, což je vidět na fotkách. Cesta zpět byla malé dobrodružství, od rána pršelo, bouřky, ale pak jsme dle radaru viděli mezeru mezi mraky. Až na pár kapek jsme jeli domů skoro bez deště. Parádní dovča. :-)
Motodovča
Motodovča Motodovča
Zadní Langbathsee
Traunsee
Langhbathsee
Motodovča
Motodovča
Holky! Zapózujte! :-)

Západy jsou tu také krásné

Motodovča

Offensee

Langbathsee


tea