head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.

Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

.
Akce, novinky, reportáže, testy a recenze.
...
Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Akce jsou průběžně doplňovány a to dokonce zpětně, jak kdo dodal fotky a další materiál...

Silvestr na Samotě u lesa 31. 12. 2010
Více než tradiční akce, na známém místě - Na samotě u lesa. Rozloučení se starým roke a přivítaní  Nového roku, spojeno s posezením a s velmi netradičním vystoupením, dnes již tradičních komiků.
Tak snad ten letošní rok bude ještě lepší než ten loňský, k akci není třeba komentář, fotografie myslím budou stačit. Tímto ještě děkujeme manželům Fazerovým za pohostinnost a organizace celé velmi podařené akce!
Silvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesa
Volná zábavaPořadatelé :-)Volná zábava
Silvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesa
Trubec :-)Netradiční duoDalší trubec
Silvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesaSilvestr na Samotě u lesa
NocomentNocomentNocoment

Vánoční besídka 10. 12. 2010
V Habří, což je motorkářská osada, se tradičně slaví vánoční besídka, tentokráte na téma vyrobit si klubouk s motorkářskou tématikou. Musím říci, že někteří zvládli tento úkol výtečně, Véna ve svém recyklačním modelu s instruktáží dokazoval že vynalézavost nezná mezí! Ale našli se tam i lidé kteří se na to úplně vyfláknuli, byla to ostuda a myslím že by se to nemělo opakovat! Ale zase moc nás takových nebylo. :-)
Celá akce byla doprovázena skupinou " Divá Bára " která je složena z motorkářů, takže to bylo velmi stylové. Guláš byl výtečný a obsluha příjemná. Jako program byla soutěž o nejhezčí klobouk. Myslím že není třeba další komentář že vše je patrno z fotografií. Chtěl bych poděkovat Haberským motorkářům za pozvání a připravu parádní akce!
Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010
Merlin hrdě křičel, já ho mám největšího! Zhulenci :-) Double model.
Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010
Zábava Cestovní model Pepi " pan Luffa " Vítězové!
Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010 Vánoční besídka 10. 12. 2010
Pořadatelé Vény model! Pozvaní

Poslední vyjížďka s motokrosovou vložkou. 29. 10. 2010
To to teda uteklo! Je tu asi poslední vyjížďka roku, ale počasí luxusní, dali jsme s Oldou a Milošem klasické kolečko na Prachatky a zastavili jsme u Drakoušova penzionu. Měl tam umytou krosku a prý příští rok si koupí opět něco sportovního pro velký kluky. :-) Tak si sjeďte kluci.... Nenechali jsme se 2x pobízet. Milouš na tom sice vypadal jak na minibiku, ale moc se mu to líbilo. Já jsem raději jel opatrně, ale parádní věc. Třeba si to jednou koupím. Omluvte kvalitu fotografií, je to foceno z mobilu.
Last race Last race Last race
Příjezd Olda pózuje Draky dračí
Last race Last race Last race
Milouš startuje Draky machruje Vidíte tu smrt v očích?

Motokros Vyšší Brod. 2. 10. 2010
Na akci nás pozval Draky, prý bude závodit. :-) To jsme si nemohli nechat ujít, takže obvolám kluky a nakonec vyrážíme jen s Milošem. Po chvilce hledání kolem Vyššího Brodu, kde ani obsluha benzínové stanice nevěděla kde že se ten motokros jede, když to bylo cca 200m daleko, jsme to úspěšně našli.Voláme Drakoušovi kde ho najdem a slyšíme jen " technická závada, jsem na cestě domů.. ". Ale podívaná zajímavá, za tu chvilku co jsme koukali, nějaké pády, oprava přímo na trati a pak začalo poprchávat. Tak jsme sedli na motorky a vyrazili k domovu.
Motokros Kaplice Motokros Kaplice Motokros Kaplice
Závodí se Oprava za jízdy Závodí se
Motokros Kaplice Motokros Kaplice Motokros Kaplice
Padá se Závodí se Jedeme dom :-)

Do Polska, na jezera Otmuchów. 13. 8. 2010
Pátek 13. je ideální den na ježdění, výlety a podobné akce. :-) Start byl od Petnela, kde počasí nebylo vůbec ideální, hlásili deště, kroupy a podobné lahůdky. Podívali jsme se na radar srážek, Petnel prohlásil " bude pršet nejdříve v 6h ". Tak jsme sedli a vyrazili směr Polsko. Musím říci, že značky a značení silnic mají lepší než je tady v CR. Kousek za hranicemi se Petnel rozhodl že uloví večeři, ale  když byla srnka asi metr od motorky si uvědomil, že by Markéta musela jít pěšky tak přibrzdil. Takže byla večer ryba. Ale paní Petnelová je vynikající kuchařka, takže ryba byla výborná! Jezera jsou moc hezká, opar co tam byl a za ním přívalový déšť, nás nenechal dlouho kochat, takže jsme vyrazili zpět, ale okruhem na Jeseník. Parta místních bikerů nám doporučila výtečnou hospůdku " Bobrovka ", ( prý si tam servírky pěstují bobra ) :-). Doporučuji navštívit, jestli pojedete kolem, tak vynikající frapé jsem měl naposledy v Aténách! Ale i voda pro psa se dala pít - viz. foto.  Jídlo vynikající, ceny přijatelné. Silnice na Jeseník je luxus! Nový asfalt, dolů to je o ústa, všude prach, kamínky, koleje vyjeté... snad tam také udělají nový asfalt. Cestou domů se připojil i Pája na Cagivě a konstatoval, že jak jsme odjeli tak za hodinu, přišel přívalový déšť a trval velmi dlouho! ( Petnel předpovídá počasí jak mrtvá rosnička ). Krom pár kapek u jezer se jelo na suchu. Vše je zaznamenáno na mapě, trasa, fotky, a veškeré podrobnosti. :-)
Do Polska, na jezera Otmuchów Do Polska, na jezera Otmuchów Do Polska, na jezera Otmuchów
Jezero Otmuchów Jezero Otmuchów Jezero Otmuchów
Do Polska, na jezera Otmuchów Do Polska, na jezera Otmuchów Do Polska, na jezera Otmuchów
Parking u jezera U Bobrovky Žízeň

Výlet do Linze do moto shopů a kolem Lipna. 14. 7. 2010
Opět počasí přálo, tak jsme na popud a pod velením zkušeného kamioňáka Olšiho vyrazili tentokrát do rakouského Linze. Cesta parádní, horko na pokraji snesitelnosti, hlavně pro textiláky, ale i já v kůži jsem se docela ohřál. Milouš byl na pokraji zhroucení.. :-) Ovšem cesta po Linzi, to bylo něco děsného, Olšiho únikovky, abychom se vyhnuli dálnici a možnosti platit pokutu, za to opravdu nestály. Zpět jsme to riskli, na mapě je vidět o kolik to je kratší. Nakonec jsme našli první shop RG centrum, ale překvapila nás polední pauza. Oba obchody jsou velmi blízko sebe, pokud by jste se orientovali směr letiště, tak jste 100m od něho a oba shopy cca 100m od sebe, takový trojúhelník. Na mapě je to vidět velmi dobře. Druhý shop Louise, je obrovský, nakoupili jsme co jsme chtěli a pak se vrátili ještě do předchozího malého shopíku. Cestou zpět jsme jeli zadem přes Zvonkovou a kolem Lipna. Parádní vyjížďka lehce přes 200km, ve vedru přes 30°C, bylo to akorát.
   
Linz Linz Linz
Louis a Miloš se chladí.. Polední pauza. Shopík RG centrum

Výlet do Pasova do moto shopů. 6. 7. 2010
Tak mé boty už dělali jen ostudu, tak říkáme, musíme se podívat po jiných. Hodně lidí se mne ptá kde že tam ty moto shopy jsou, kudy se tam jede. Jeli jsme proto okruh, z Horní Plané převozem to je kratší ( 65 km ), méně frekventovaná cesta, přes Strážný spíše hlavní tahy i delší cesta ( 100 km ). Přes Rakousko, pak Německo, kratší trasou jde udělat parádičku typu projet 3 státy za cca 15 minut. :-)
A to dokonce i na slabších motorkách. Olši na své Suzuki 650SV to také zvládl.
Takže ráno jsme upřesnili odjezd a vyrazili přívozem z H. Plané, počasí polojasné 25°C, ale v dáli bouřky, začalo malinko krápat, tak jsme zastavili asi na 15 minut už v Německu, po chvíli přešla přeháňka a pak již ani kapka.
V Pasově se vyplatí obejít všechny obchody a pak až koupit, slevy jsou někdy až 60%, a obchody mají mnohdy část značek společných. Cestou z Pasova se rozhodně zastavte ve Volarech v příjemné hospůdce " U potůčku " se zahrádkou a parkováním přímo u zahrádky.
 
Do Pasova Do Pasova Do Pasova
Louis Hein-Gericke Polo
Do Pasova Do Pasova Do Pasova
Nemokneme Plavba U potůčku
Návštěva Petnela, vyjížďka po jižních Čechách. 26. 6. 2010
Návštěva, pokec, pohodová vyjížďka. Petnel přijel v pátek, v sobotu vyjížďka a v neděli opět skoro 300km domů. Tak to má být, počasí přálo. Takže taková malá soukromá akce. :-)
 
Motosprint Vodňany 12. 6. 2010
Výlet do Vodňan na moto sprint a kaskadérskou show se vydařil. Počasí nám přálo až moc. :-)
Díky Olšimu a jeho zdržování jsme vyjeli asi až v půl 11té a nezbytné vyprošťovací kafe v Č. Krumlově nás ochudilo o prakticky celé rozjížďky. Stihli jsme jen asi 4 poslední jízdy. Kaskadérská show byla dobrá, ale v této oblasti se dost těžko něco vymyslí a stále opakující se prvky začínají být nudné. :-(  Po asi 2h pečení na slunci jsme na popud Olšiho vyrazili do Prachatic po staré netolické na sprint aut do vrchu. K našemu rozčarování, Olši se spokojil s časopisem asi 2 km od místa konání, takže jsme jen poseděli na pumpě a jeli zadem přes Chvalšiny na Č. Krumlov se občerstvit. Celá sestava byla 3 motorky, Honda, Suzuki a BMW. Olši, Heduš, Peťan, Eva, Zuzka a já. Na mapce je pár foteček, velmi zdařilá vyjížďka!
Motosprint Vodňany 12. 6. 2010 Motosprint Vodňany 12. 6. 2010 Motosprint Vodňany 12. 6. 2010
Moto sprint Rychle puštěná spojka Pavel Vik
Motosprint Vodňany 12. 6. 2010 Motosprint Vodňany 12. 6. 2010 Motosprint Vodňany 12. 6. 2010
Pavel Vik Pavel Vik Vůbec není horko
Tady to máte na mapě a s přesnými údaji.
 
Výlet přes Pelhřimov a za Mončou na chatu 5. 6. 2010
Tak slovo dalo slovo a opětovné setkání s kamarády ze severu se domluvilo během pátku a v sobotu už jsme seděli v oblíbené Pelhřimovské hospůdce " Hodovna ". Výpravu tvořilo z jihočeské sekce: Zuzka, Petr Bandit, Monča a já. severská sekce: Petnel a Pája. Opět to bylo vypočítáno na minutu, potkali jsme se akorát před hospůdkou, ještě sedící na biku. :-) Tam se dohodla přepadovka u Monči na chatě, skutečně tam byla a jako jediná nepracovala, ale koordinovala práci z karimatky v pracovních brýlí. A motorku měla doma, což je trestuhodná věc! A do Peti Bandita se zamiloval Monči pes, stále si spolu povídali.. :-) Z Tábora jsme to vzali na Týn nad Vltavou, kolem Temelína, přes ČB a ČK domů. Opět příjemné setkání s fajn lidmi a hlavně počasíčko nám vyšlo parádní.
Detaily naší trasy, jako délka, doba jízdy, průměrnou, maximální rychlost, elevaci a mnoho dalšího neleznete zde v sekci naše trasy a výlety!
»Naše trasy a výlety«
Výlet přes Pelhřimov Výlet přes Pelhřimov Výlet přes Pelhřimov
Veselé tváře... Motorky Odjezd

Zahájení sezóny 2010 v Martysu 1.5. 2010
Opět tradiční akce naší party v Marty´s klubu v Č. Budějovicích. Celá akce se neslo v pokorném duchu i když s bohužel menší účastí než loni. Je fakt že tato akce se posunula když už sezona je v plném proudu. Sešlo se zdravé jádro, Marrio coby pořadatel, Roadmagor, Slamák, Uiaa, Zuzka, Mili, Smajlík a další.. nerad bych někoho vynechal. Takže sezóna je zahájená, jde se jezdit. :-)
Zahájení sezóny 2010 Zahájení sezóny 2010 Zahájení sezóny 2010
Martys zahájení sezóny Chytré rozhovory :-) Martys zahájení sezóny

Výlet do " Pejhřimova " 17. 4. 2010
Pro mou osobu již 3. jízda, malinko delší. Domluvil jsem se s Petnelem že on z Orlických Hor a já ze Šumavy se setkáme na půlce cesty, zvolili jsme Pelhřimov, já to měl o 1Km blíž, což bylo velmi hezké sundal jsem helmu a přijel Petnel :-) Proste to bylo vypočítané. Jel jsem já, Miloš na Fazeru, Olda na KTM a pak na nás čekal Olši cestou zpět v Pelhřimově ( jelikož musel vyvézt Hedviku a nakupoval na motorce v Tesku :D ) tak dojel jen do Třeboně. S Petnelem jel ještě Antivir na Endudu Jahaha. Cesta byla parádní, slunečno, ale ještě trochu chladno. Vyhlášené tamní krematorium které má nesmazatelnou reklamu v nejmenovaném filmu jsme sice neviděli, ale jinak výlet parádní. ( až na tankodrom směrem z Jindřichova Hradce 5Km dlouhý těsně před Pelhřimovem. Vzhledem k hledání motorestu či restaurace jsme po tom tankodromu jeli 6x :-). Nakonec nás jeden místní človíček poslal k zimnímu stadionu kde ale měli po sezoně takže nevařili a na otázku "co si dáte", jsem se zeptal co máte tak slečna odpověděla " máme jen Zázvorovou limonádu ) bylo jasno. U stadionu byl na pivku jeden místní znalec motorek a velmi sympatický pán který je na první fotce úplně vlevo. Tipnul že máme krásné 125tky, :-) a začal se vyptávat jak to jede... Po chvíli jsem se ho zeptal že není problém ho povozit že mu Petnel půjčí helmu, .. už se neptal. :-D. Ale poslal nás do hospůdky, kterou velmi doporučuji - Hodovna na kolíbce. Moc dobré jídlo, perfektní obsluha a parkování pro motorky přímo u Hodovny. Cesta zpět už byla poklidná.

Pelhřimov Pelhřimov Pelhřimov
Debata s místním bikerem.. Pohoda Vozový park
Run

Letošní první vyjížďka 26. 3. 2010

První vyjížďka, krásné páteční odpoledne, bylo asi 18°C, ani mráček. Honda chytla na první cinknutí o startér, dofoukal jsem pření kolo co malinko ušlo, namazal řetěz a natankoval plnou. Jeli jsme 2 a později tři motorky. Já na Hondě CBR 600RR, Milouš na  Yamaze Fazeru 600 a Olši na Suzuki SV650. Na Olšiho jsme čekali na pumpe asi hodinu a půl! Parádní vyjížďka, akorát cesta zpět už tak poetická nebyla, zvedla se vichřice a chvilku i déšť. Ale v srdíčku krásný pocit. :-) Sezóna začala, je to tady!!! Nakonec pár fotek u ještě zamrzlého Lipna.
2010 2010 2010
Led ještě neroztál... Lipno Parádní den

tea