head
 Sorty Čajů   Příprava       Účinky        Odkazy        Kniha       Tea Racer  
       Akce       
    Technika   
   Download   
  Fotogalerie   
Naše trasy


znak


jang jin


Tyto  stránky slouží jako pomoc při odhalování tajemství čaje, jeho účinků na těle i duchu a věcí s tím spojených. Tyto mé poznatky jsou moje vlastni a nemusí se shodovat s názory jiných lidí, větších čí menších znalců a odborníků . Předem říkám že mi je to úplně jedno! :-) Pokud by jste chtěli něco z toho co tu je uveřejnit, kontaktujte mě prosím.
Pro kontakt použijte tento mail

info@tea-earth.net

TOPlist

Akce, novinky, reportáže,testy a recenze.

Akce naší party, novinky, kdo kde spadl, kdo co testoval, srazíky, schůze a výlety :-)
 Sekce je průběžně doplňována, a to dokonce zpětně někdy.

Oslava narození 2. potomka Petra Fazera 8.8. 2015
Byl sobotní vlahý, horký, teplotně nesnesitelný podvečer....! Bikerská a rodinná akce, za nás to zachraňoval Ficus s jeho strojem, ikdyž toužil po traktoru, viz foto. Akce se protáhla do pozdních nočních hodin, byla moc vydařená.
Rejty
Rejty
Rejty
Garáž s kobercem.
Traktůrek je můj!
Západ nad Kawou.
Rejty

Rejty
Přebalování je radost!

:-)

Poprvé v sedle 11.4. 2015
Slunce svítí, motory burácí a je to tady! Dlouho očekávaná první vyjížďka se uskutečnila. Jel Karf, Venca a já. K naší radosti se pokládá nový koberec na oblíbené trase "kolem vody" směr z Č. Krumlova na Lipno, Frymburk atd. Pohodová vyjížďka, snad to bude takhle už často!
1.jizda 20151.jizda 20151.jizda 2015
Pěkně za sebou :-)Benzín???Silnice na silnici a enduro na pole!

Setkání u Sida 13.3. 2015
Někteří z nás jsou asi pověrčiví, takže nedorazili a seděli strachy doma s vědomím, že pátek 13. se dějí hrozné věci a ony se děly. :-)
Sešlo se opět zdravé jádro v tradiční hospůdce, sice jsme neseděli v salonku vzadu, který pamatuje věcí.... až hanba :- ), ale vpředu. Obsluha dobrá, jídlo vynikající, zakouřenost příšerná! Dozvěděli jsme se věcí! Kdo co a kde staví, kdo a s kým je těhotný, kdo se vetřel kam do rodiny, dokonce si jeden z nás myslí, že žena (hlavně ta jeho :-))) ) otěhotní když se na ní jen podívá. Je to slušný kluk a vysvětlovat mu v tomto věku jak to je doopravdy s čápem atd., by bylo asi zbytečné, tak dobře, je to pohledem a nešťourej v tom....;-) (šťourání přenech jiným!).
Sid2015
Sid2015
Sid2015
Before partyTo bych asi otěhotněl i já...After party


tea